25 april

en söt bild och en söt lina !
natten spenderades med fanny och ludde vi gjorde inte så speciellt mycket.
sen idag var jag en sväng med lina och sara också ! och nu har jag tagit en lång dusch och sitter och kollar på mamma mia !
och efter en sköön vecka med lov väntar skolan imorgon !
puss.

20 april

idag var jag och fanny en sväng på stan sen solariumet sen gick vi hem till björns och nu har fanny precis dragit och jag sitter och små fixar mig lite sen var det väl tänkt att sara lina och fanny skulle komma eller nånting sånt eller så drar vi ut.
bilder från igår :-)

19 april

sitter hära hemma med sara rickrad fanny och fredrik. vi var ute ett tag vid hängbron med andre johan och ante. men som sagt sitter vi hära hemma hos mig och kollar lite tv ska väl dra ut igen snart ! måste lägga ut lite bilder sen! ajja..puss!

10 april

denna dag har bestått av söta människor god mat och bio men nu är jag svin trött så jag lägger mig i sängen slår på tven och försöker somna ! good night ♥

9 april

shu har varit på ikea hela dagen med mamma och mormor och snart kommer två söta, får se vad som händer ikväll nu ska jag iallafall gå och ta en snabb dusch , seeeeyah

du vet inte vad du gör
jag känner inte dig längre
du ger upp för lätt
det kommer aldrig bli som förut.
hur mycket jag än hoppas..







´

fuck life

5 april

shu igår var jag en sväng med fanny på stan sen for jag hem och bakade chokladbollar och kollade på film med emil♥
nu har jag precis käkat och ska ta nästa buss te min sara :)
åh mys idag på skolan med grädde jordgubbar och fint väder !





3 april

bra kväll igår men kom i säng lite försent, runt 6 somna jag och i dag har jag varit med sara och käkat på max sen for vi till lina en sväng och spela kort och nu är jag hemma och ska snart ta en lång dusch sen spendera resten av kvällen i sängen och kolla tv.

2 april

var hos lina igår med lite folk och ikväll blir de å dra ut !
nu ska jag börja fixa sen kommer kicki :)

RSS 2.0