When love takes over,

Tjo..har nyss varit på träning så nu är jag as trött och ska snart hoppa i duschen sen ska jag gå och lägga mig,
idag har jag varit med fanny, vi var på step in för fanny skulle typ träna, vi träffa också robin och hans kompis, dom träna också dära då, jag stog typ och pressa robin, KOM IGEN NU ROBIN BÄTTRE KAN DU! ungefär så..haha((; haha sen har vi varit hos mig typ busa lite, nu ska jag duscha.





gatubarn

Tjoho! ojoj inte skrivit på 4 dagar.. elina har sovit hos mig inatt. sen imorse så var jag på träning sen idag har vi bara chillat, typ käkat glass och kollat på teve, imorgon så äre badhuset som gäller på skolan . annars vet jag inte så mykt mer, nä nu måste vi hjälpa mamma med maten.






alla hare inte lika bra.

Hold on

Tjo.. idag har varit en jävla lång dag.. hänt massa skit, men det är inget jag orkar skirva om, sluta halv 4 idag sen for jag hem direkt, satt och prata med mamma i flera timmar typ. sen så käka jag middag. sen nu har jag och mamma varit och köpt godis(; så nu blir det väl en bra fim antar jag. imorrn ska jag med elina till stallet och kolla på när hon rider. nä nu börjar filmen..




Replay

Tjoho! nu sitter jag hemma, idag har jag varit med elina. vi har typ färgat mitt hår igen(; sen har vi bara chillat.
Nu sitter jag och fickar med mormor morfar, imorgon slutar jag två så jag och fanny ska till fria och vara med elina och linus. i fredags gjorde jag inte fysik provet så kommer säker få göra det imorgon så nu måste jag träna lite till provet sen ska jag nog gå och lägga mig. i går kväll vart det lite sent också tänkte jag att jag kan ju ändå sova länge imorgon men sen så imorse så ringer kicki och frågar om jag är klart, jag ba shiit jag har ju tränig så jag fick ingen sovmorgon. Så nu ska jag gå och lägga mig ganska tidigt(;





Save the day.

Tjoho! nu sitter jag hemma hos elina och håller på att färga tillbak mitt hår till blont. happy face!
idag har vi varit på stan och köpt hårfärg silvershampo och avfärgning osv. och idag har jag faktiskt städat mitt rum!
vaknade ganska tidigt imorse så jag passade på, hann inte blogga i går, men igår var jag linus my elina sara och moa på bio och såg "1012" den var jätte bra!  så det var kul igår, ja nu ska jag väl snart tvätta ur mitt hår, lite senare blir det fin middag hemma hos elina. hihi(;

nästa gång ni ser mig är jag blond igen! The bitch is back! (;

Superman

Tjoho! var så less på min gamla blogg så jag tog bort den och gjorde en ny helt enkelt.
nu sitter jag hos Emil och spelar GH. Och snart kommer Linus tillbak, han har varit hemma och käkat middag.
ikväll ska vi vara hemma härs hos emil då sen ska jag nog till stan, igentligen måste jag hem och städa mitt rum men det får bli en annan gång. Idag på skolan har det inte hänt nånting specielt antar jag. idag för typ första gången så är jag inte med Elina..OTROLIGT, haha jaja nu ska jag fortsätta busa lite med dom andra! ha det bra.
btw, fan vad jag längtar till torsdag! (:




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0