31 augusti

shu nu ligger jag i sängen efter en dag med skola och match och sen har jag hunnit fikat med fanny på opalen, matchen gick inge vidare direkt, jag har så jävla ont i mina benhinnor så jag känner mig fan handikappad..nä jag är så jävla less och trött på allt just nu, jag känner mig stressad heeela tiden. de känns som att jag gör så mycket men kommer ingenstans. ajja ska försöka sova så men orkar med den långa skolan dagen imorgon och träning osv.
godnatt!


29 augusti

ligger i sängen hemma hos pappa och kollar på tv nu, åker hem från stockholom imorgon och då väntar skolan..fy vad tråkigt. har inte med mig nån kabel te kameran men har måånga bilder och ladda upp. sen har jag fått en iphone 4 och en ny datorn av pappi så jag e glad cheeey ! sen har jag shoppat massor också men nu vill jag hem till boden, saknar mina brudar:) ajja hare bra!


10 augusti

haha drygt en månad sen jag bloggade sist men tänkte slänga in ett inägg nu när jag ändå inte har nånting att göra.
nu ligger jag iallafall i sängen brevid en fanny som ligger och sover som också ska upp kl 8 imorgon och jobba, själv är man inte ett dugg trött, snart slår jag på en till film och kanske lyckas sova! puss



mina två fina !

RSS 2.0