sorry for party rocking

vaknade där kring 11 drog på mig nå kläder och käkade nå frulle, sen for jag in mot stan och gick runt dära ett tag med elina. sen mötte jag upp sara och kicki och vi drog till max dit kom även rebecka, och grattis till sara som fyller 18 idag ♥ sen drog jag hem och hämtade min träning kläder för att fara och träna med vanja och sofia! nu hade jag tänkte gå och duscha sen sovaaa! :)

två bilder från dagens bravader ! hehe



30 januari

dagen började med ett pass på stepin med sara, sen stan en sväng. sen kom mamma och hämta mig och vi for och solade, sen hem och fixa nå middag, nu har har bara lega i sängen och kolla på gee hihi, och nu har jag fått min praktik plats också, på lindex men dock så är de ute på storheden -.- aja bättre än ingenting! så ska dit på torsdag :-) nu ska jag slå på ett till avsnitt glee sen sova!

29 januari

igår så var var jag med sara nästan hela dagen, var först på stan ett tag med hon lina linnea och marcus, senare drog vi ut ett tag, var även med hos johan en stund. sen kom richard jenny och elina och hämta mig, vi var typ och körde i stan hela kvällen och tog oss en hutt eller två hihi, idag hann jag knappt vakna så hade sara kommit sig hit, kolla på tv och lite sånt, sen vart de tacos till middag, nu har jag sara och lina bakat kladdkaka och gorma på, bra helg! grymt trött så ska väl snart gå och lägga mig, godnatt!

27 januari

Dagen började min en tripp till Luleå för lite shopping med min saknade vän Fanny! Köpte ett till par skor hihi och vi hann även hjälpa en förvirrad kille som inte kunde värken svenska eller engelska till busstationen, haha vilken lirare han var! Drog vidare till Kicki där vid middags tid för att laga mat och bast med hon Sara och Rebecka. Perfekt!


min nya älsklingar


wild ones

drog och tränade lite zumba på stepin tidigare på dagen sen mötte jag upp mamma på stan för lite små shopping, vart en klänning och ett par skor som jag har tänkt köpa länge som jag är lite små kära i heh, lite annat smått vart de också. sen drog jag hem och käka och sedan vidare till ishallen med brudarna för lite träning, haha eller jag åkte mest, fan va jag saknar de! så jävla kul :-) nu har jag precis kommit ur duschen och ska förska sova men föst lite sex and the city hihi

haha oj bra bild ;b

24 januari

hehe oj har inte varit så bra på att blogga dom senaste dagarna, och de känns ju ännu bättre att jag bloggar typ 6 på morgonen.. hihi, ska snart gå ner och göra mig nå frukost dra på mig nå kläder och åka iväg  till skolan sen blir det stepin! hihi nu måste jag skynda mig lite ;pPPpppPpP

ni får en söt bild på min handikappade vän så länge ! haha




Now is the time to realize who your true friends are

kom ganska nyss hem från tess, har suttit dära med hene rebecka och sara och pratat och skrattat i flera timmar haha, annars har de inte hänt så mycket idag har varit och tränat och lite sånt, aja ska försöka sova lite nu, godnatt!


life's a bitch and then you die

vaknade rätt sent som vanligt sen var jag och träna med sara och alma, senare mot kvällen drog jag ut med sara ett tag, nu ska jag sätta igång några sex and the city avsnitt och försöka sova ska nämligen upp före fan imorgon! godnatt




10 januari

kunde inte riktigt sova igår så jag sov bort hela dagen idag istället. jag drog sedan och tränade, vandrade mot sara hängde dära ett tag med hon och lina sen drog vi och sen var vi också med johan och rickard, fredde kom också efter ett tag. nu blir det att slå gång nån film och försöka sova!


lets do it again

tvingade upp mig i sängen imorse, sen efter ett tag kom kicki, vi tog bussen in till stan och satte oss och fika på opalen med tussan amanda becka och några till, sen var vi och vandra i stan ett tag. har också hunnit varit och träna och färga mitt hår, nu är klocka mycket så godnatt !


Ta hand om dina egna problem innan du tar hand om någon annans.

Skönt att vakna lite tidigare idag så man hinner med lite mer, har varit och träna och sola, sen var de bara hem för att laga sig nå middag sen drog jag ut med sara Johan osv, sen kom Fanny hit för lite film tittande, nu hade vi väl tänkt gå och lägga oss så godnatt!


man in black

har sovit bort hrela dagen, sen kom mormor och morfar på middag, sen trilla fanny in, vi plocka upp sara i stan sen for vi vidare till hannes på elund, satt dära och kolla på tv och myste på! kom till björns för någon timma sen och nu har jag och fanny laga och kolla på walk the line. hihi imorgon blir det upp lite tidigare än vanligt föra att boka utlandsresai maj med mamma, woop woop ! :-D


haha


2 januari

Kom hem till Boden ca halv 8 imorse, har hunnit packa upp och sovit några timmar sen kom Fanny! Sen drog vi helt spontant och bowlade, haha dock vann jag ju inte haha. Nu blir det att Sätta sig i soffan med massa gott, perfekt måndag!:-)


RSS 2.0