DRA ÅT HELVTE

orkar inte skriva, it på humör. sover it hemma iallafall.


-.-

nu har jag piercat tungan och jag har fett ont, är hemma nu med emil, vi sitter och kollar på tv och har nyss käkat isglass fan va gott!(a)
jo men nu blir det att fortsätta kolla på tv och mysa. puss:)

shot!

tja nu sitter jag framför tvn med fanny har ganska nyss sett film med hon mamma och emil(:
fast emil for med sin bror ett tag och skulle köpa nå cigg och fara til bodenrör ja fråga mig it varför?!
menmen snart kommer han tillbak och då blir det väl att mysa å sova lite (:
nä nu ska jag fan gå ut å röka!

(:

nu sitter jag hemma hos emil. emil är och leker min sin lillasyster jag jag sitter vid datorn, var ganska nyss ute och ställde inte skotern i garage och fixa lite. sen typ ikväll nån gång åker jag in till stan och fanny sover hos mig, och sen ikväll ska vi också färga emils hår! jo nu ska jag och våldta emil!;D



vad söt du är!

tja nu sitter jag hemma hos mig med emil, var ju hos sara igår men mamma hämta oss typ inatt nån gång, sen nu har vi duschat käkat osv snart kommer emils pappa och hämtar oss så då åker vi till skogså sen ikväll nån gång åker jag hem, kanske fanny sover hos mig vet inte riktigt än. puss!(:



lojloj jag och sandra typ i vintras(:

( L )

tjhoo! nu drar jag in till stan! (mp) 076 83 99 598 !





<3

tjatja nu sitter jag på skolan med fanny, hon fick nyss damp utprot på gustav, hhahaha det var ganska kul faktiskt;b nä idag ska jag vara med sara och emma typ och kanske emil om jag hinner(:
sen nån tid ska jag på fotbolls träning sen ska jag hem tror jag ska försöka sova tidigt ikväll. jo nu ska jag typ lägga mig ner på en bänk och sova för vi har haft mattävling idag, åh fyfan jag vann inte, linnea vann:(
så jag är typ fett mätt.. jaja hare finfint!


saknar tiderna<3

tjohoooooo!

emil for ganska nyss hem, nu ska jag duscha och sedan gå å lägga sig!
PÅ FREDAG PIERCAR JAG MIG I TUNGAN!;D
hahah skriver bättre imorgon när jag orkar..

BACK ON TRACK

nu sitter jag hos sara med hon fanny och emil, var ju i skogså i går med emil och sara men mamma kom och hämta oss typ halv 1 sen åkte vi till björns och sov dära sara for hem ganska tidigt sen då gick jag och emil till fanny var där ett tag och nu är vi hära. har inte bloggat på ett tag för jag inte haft tid, men igår på dan var jag och emil och shoppade i luleå. och i fredags var jag och my i pite på disco och hadde jätte kul. men nu ska jag sociala med mina älsklingar. pusspus!

stamp on the ground

nu sitter jag hos emil ska sova hära skriver nån gång i livet när jag har tid ;)

skola skola skola..

nu sitter jag på skolan, haft ganska nyss lunch och nu har sitter jag på lektion och har so/no tyyp.
jag slutar typ vid 2 sen då åker jag in till stan och går till sanden och hälsar på och plockar ur min grejer från mitt gammla skåp. öh sen idag ska jag vara med sara tror jag fast hon är ganska jävla sjuk, stackars liten;(
man vet aldrig kanske sover i skogså i natt men jag vet inte än. men lite skönt äre iallafall för imorgon börjar jag inte förens halv 10 och slutar kl 1 så det blir bra sen då imorgon ska jag vara med my och fixa oss sen då drar vi till pite:D skit kul ska det bli!   
nä nu skanske jag borde fortsätta jobba!;D

 

 


inget kommer blir som förr.

Tja! nu sitter jag hos my, vi har ganska nyss käkat vofflor och nu sitter vi vid datorn, sen ska vi väl ut och cykla om det går som planerna. idag på skolan har det varit ganska chill har inte gjort så mykt.
ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för jag är fett trött men vi får väl se för när jag säger att jag ska gå och lägga mig tidigt så blir det aldrig-.- haha(a) , TAGGA lite till på fredag för då drar jag och my till piteee! disco:D
ahaha kulkul.. sen på lördag kanske det blir lule men vi får väl se, jaja nu ska vi göra någe. puss(:








åh vad ska jag göra..

skola!

nu sitter jag på skolan slutar på typ 10 min sen då ska jag in till stan sen till svartbäcken och vara med my, och sen till emil. skriver bättre sen när jag har tid. pussss!





regler, vad fan är det för någe?

tja, fortfarande ganska ont i huvudet. jag har precis kommit hem från badhuset, var ju dära med emil och my.
nu ska jag typ gå och lägga mig-.- är fett trött.. och imorgon börjar jag på brönja, får ju se hur det går. nä nu ska jag typ helt seriöst gå och lägga mig, kommer typ aldrig vakna..






foto: karolina frisk fan vad jag längtar till sommaren!

chillt

jo nu siiter jag hemma hos emil. fett ont i huvudet och as trött. ska fara ut och köra skoter(Y) sen så far vi nog på badhuset, men vet inte riktigt än, vet inte om jag är så taggad efter igår kväll.. men nu ska jag lägga mig i sängen och dö. hejdå!

jappppp.

sitter hemma hos my, kom nyss typ från lule, var dära med my emil jon och ida. köpte lite dricka och käka på max och var också in på biltema och jula. nu ska vi typ duscha och fixa lite sen åker vi till emil igen. jag my emil och ante sov ju i stugan på boberget inatt men det vart inte mycket att sova, körde typ skoter och surra hela natten. sen då vid 5-6 på morgonen så for ut och skulle göra skoter med emil skoter och hans magnipull har gott sönder så man måste dra igång den på variatorn, och jag hade nödstopen fast i jackan och så råka jag göra nått så att den for ut och skoterns stanna och vi försökte få igång den typ 2 timmar men sen kom emil och han var inte så jätte glad(a) men allt löste sig tillslut, jag och my är inte så lyckade precis... haha jo men ikväll blir det att dricka med massa folk ska ju fira fille så det blir kul!
kanske kan skriva ett inlägg lite senare ikväll, puss:)





ni spelar ett spel där jag inte kan regeln i.



lesss.

tja nu sitter jag hos my med hon ante och emil. vi sitter och kollar på talang, sen ska upp på boberget med skotern, vi funderar också på att sova dära i stugan. nu ska jag käka massa godis och mysa framför tvn. kanske skriver en gång till i kväll om jag har tillgång till datorn.



kanske är glad utan på men är så jävla less på allt just nu.

att allt ska vara så jävla svårt.

tja varit och kört skoter med ante fanny och emil, varit uppe på berget och grillat.
snart kommer johan och ska köpa en skoter av emil typ. sen då åker vi till stan för att köpa lite ett å annat.
skriver bättre senare ikväll. puss:)

ja vad i helvete gör man?

tjho, idag drog jag och ante till stan för att köpa cigg. tog 2 bussen hem gick till emil. sen då var vi typ dära ett tag sen då gick vi till ante igen. chilla lite sen har vi varit å kört lite skoter också, var på tuvtjärn, as mycket vatten där också. vi satt 3 på 800an, kanske lite de spruta vatten!? haaha jojoo, snart kommer mamma och hämtar mig sen då kommer sara till mig, hon ska sova hos mig inatt. sen då imorgon åker jag fanny och sara ut till skogså och köra lite skojter! sover säker i skogså också.

pusspuss!


ANTE BÄSTAVÄN!

STAN NYNYNYNY!

STAN NU!

0768399598
;)


kl är typ halv 3 nu,

jag och ante har inte somnat ännu, emil drog hem typ för nån timme sen, han var tvungen att fara hem för att han skulle vara barnvakt ganska tidigt imorgon så han kunde inte sova hära. vette fan om jag och ante ens ska sova vi kanske far en sväng med skojtern elr nå, nu har vi typ bara sutti å planera om i veckan om i sommar typ:)
asså gud vad man längtar till sommarn! blir snart tokig! å sen grekland med my osv. jaja nu vet jag fan inte jag funderar fan på gå å lägga mig är ganska trött. men vette fan om jag kan somna för jag är så jävla röksugen, men har inga jävla cigg, slår fan ner ante snart ! jag är arg.. men hoppas emil väcker mig imorgon med cigg, då lover jag dig emil att jag ska aldrig mer vara sur på dig!:)



ante valde låten igen..




skogså!

tjaaaa! nu sitter jag hos ante i skogså. jag och sara for ut hit vid 12 tiden hämta ante med skotern och sen kom emil och rickard med skotrarna från stan till skogså for vi alla ut å körde och lekte lite, innan de låg ju jag och sara å shhhteeeekkte på isen, det var fan varmt idag! sen har vi varit lite överallt, sen då for vi till fille sen följde han och elin ut också!:) for vi på häggtjärn, fetttttt mykt vatten;0 jaja nu ska emil typ laga nå vette fan men sen ska vi väl ut igen jag ante och emil, sover hära inatt antar jag. sen då imorgon kommer sara ut igen(=

puss


gonna smoke weed for the rest of my life

Tjo nu är jag hemma med fanny, sara skulle i väg nån stans. har ganska nyss käkat och varit ute å rökt och nu chillar vi järnet! i kväll blir det att vara hemma elr nå, vi ska upp tidigt imorgon och köra skoter till skogså.
jaja ska sociala me fanny nu puss♥


serbien lover!

tja nu sitter jag hemme hos sara med hon och fanny. vi har typ varit på stan osv,
imorgon följer sara med till skogså och vi tar skotern. vet inte om vi sover där eller vad vi gör men nått blir det iallafall. skriver bättre ikväll. puss:)


Dagens låt!




;D

tjo, sova hos ante inatt med han och robin. vaknade vid 10 tiden, sen då hämtade vi emil och for in till stan.
köpte cigg och träffade victor, snurra lite i stan, satt 5 st i epen idag lite trångt men annars gick det bra!:)
sen då for vi tillbak te skogså, städat traktorn och bytte generator, sen nu sitter vi inne, ska väl ska käka nå sen blir det att fara till stan igen tror jag. sover hemma inatt, men ska ut ikväll!
har massa bilder men lägger in dom sen! är fett tröt så nu ska jag tyyp lägga mig i sängen å chilla lööös;D


puss♥

bilder.







ante valde dagens låt!;D




duett

ante ville att rubriken skulle vara duett
nu sitter jag hos ante i skogså med han robin och emil.
på ett tag ska vi ut med duetten. nu ska vi bara chilla,
sover i skogså inatt, sen blir det väl en sveng till stan också !

puss på er så länge♥


RSS 2.0