31 oktober

dagen började med ett stepin pass med sara sen så drog vi på stan och sen hem till sara, mamma kom och hämta mig sen for vi och handla, nu har jag käkat osv, nu ska jag dra på mig nå kläder och sen fara mot stan, ikväll blir de kanske å dra ut på nå missions med en snygg! puss :)


30 oktober

nu är jag precis hemkommen från buddbyn, sitter i soffan och glor på nån film med fanny och mamma, haft en as grym helg med massa bra folk! haha är sviiin trött så jag orkar inte skriva så mycket mer men lite bilder istället!



























vad gör vi ? nu kör vi !

började som sagt dagen med ett pass på step in sen mötte jag upp fanny vi fick och fikade och sedan träffade vi robin ett tag sen drog vi och solade sen vidare för att kolla på saras match, nu har jag precis kommit till sara, ska fixa oss sen drar vi mot sävast till fanny sen vidare på lite partyy! puss :)


28 oktober

vaknade för ett tag sen, har fått i mig nå frukost och dragit på mig tränings kläderna, så snart tar jag bussen in mot stan för ett träningspass sen ska jag kolla på saras handbollsmatch sen ikväll blir det att dra ut ! :-) nu måste jag stessa till bussen, puss!
HAHAAHAHA snygg bild yeaahh !

27 oktober

varit på stan med mamma och inhandlat nya tränings kläder och skor, nu sitter jag och väntar på mat sen drar jag in mot stan för ett stepin pass med sara ! puss 





26 oktober

igår slutade kvällen med att jag fanny och sara drog på statiol och köpte massa gotta och sen drog vi till buddbyn och gorma på dära så det blev ganska sent igår, så har sovit ut nu, har hunnit få i mig nå käk  osv, nu ska jag dra på mig nå kläder och fixa mig lite. sen kring halv 4 drar jag in mot stan för att ta bussen till häggan! pusss


smile

vaknade imorse kring 11 med en sara ! vi drog på oss kläderna och vandra mot björknäs för lite käk! sen drog vi vidare mot buddbyn och sen in mot stan igen, nu har jag precis gjort klart hårförlägningen, ääntligen! haha japp nu hade jag tänkt gå ner till köket  och hitta nå och äta, sen skulle kanske den dära lantzen titta förbi! pusss

25 oktober

nu sitter jag hemma hos sara och gör inte mycket alls, sen om nån timme hade jag tänkt dra hem och fixa klart min hårförlängning och lite annat, bloggar bättre då! puss


24 oktober

har sovit grymt länge idag, haha alltså deä r nå fel på mig har inte sovit så här mycket i hela mitt liv som jag har gjort nu några dagar,  drog till sara cirkus halv 3 och var dära ett tag, nu är jag iallafall hemma och hunnit göra mig nå middag sen hade jag väl tänkt fixa min hårförlängning och klippa till sidecuten lite men de känndes så grymt jobbigt att kliva upp ur sängen haha, senare blir det att umgås med några fiiina flickor! puss

22 oktober

kom hem för ett tag sen har hunnit käka och duscha, vaknade hos sara kring 2 tiden, shit de var längesen man sova så dära mycket, första snön idag också, härligt ! nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och inte göra nå speciellt, senare ska jag självklart vara med sara :-) haha aja puss!
lite bilder från gårdagen!










21 oktober

Dagen började med skolan sen drog jag och sara å shoppade som sagt, sen så gjorde sara hål i naven och jag i näsan så dära lite oplanerat! Sen mot Boden och hem till sara, vi har hunnit kollat på film och varit på godisarenan, inte en vanlig fredag kväll vill säga;-) men de är skönt att bara tare lugnt nån gång också! senare drar vi väl nog ut och gör nånting tror jag, pusss


ingen vill veta vars du har köpt din tröja

ligger nu i sängen med denna sötnos, ska väl snart sova, imorgon har jag sovmorgon - skönt, sen kommer sara till luleå, vi hade väl tänkt shoppa lite ! godnatt ♥

20 oktober

dagen började med att jag och mamma drog till lule för möte på skolan sen shoppade vi lite och käkade på max, nu blir det lite film mys med en snygg sen skulle väl lassi också komma ! :-) pussss

image description


19 oktober

nu sitter jag hemma hos sara i buddbyn, vi drog till björknäs ca halv 12 för att käka men vi tog hos inte därifrån förens halv 3 för epen starta inte så vi har gormat på dära haha åh, nu ska vi bara fixa lite sen drar vi till stan igen. sen får vi väl se vad som händer ikväll! pusss :-)


18 oktober

nu har jag nyss varit och köpt mig lite lunch har hunnit fixa mig osv också  sen drar jag mig till stan sen tar jag troligtvis bussen till häggan och sover dära i natt, nä nu ska jag käka min sallad haha :-) ciao!

criminal

har ju inte kunnat bloga på några dagar så har ju lite bilder jag måste lägga upp, annars kom jag hem för ett tag sen har hunnit käka lite kvällsfika också! nu blir det att slå på nå film och sova, godnatt !

17 oktober

ojojoj en vecka sen jag bloggade, min dator är paj och de går inte att blogga från mobilen längre så de är därför de inte har blivit så mycket bloggande.  nu har jag precis varit på daggan och käkat med sara och nu ska vi ut ! haha ja de var ju inte så intressant men då vet ni! ciao :-)

image description


Man Down

Nu ligger jag i sängen och är svin trött och ska väl snart sova, taggar skola i morgon och kliva upp 6 som vanligt, Jippi.. Haha kvällen slutade iallafall med att vi drog oss mot elund efter badet där vi drog ett chill med erik och pontus! Sen träffade vi några andra filurer där också, nä nu ska jag sova! Godnatt:-)


12 oktober

Nu sitter jag på da Vinci och har precis käkat gratis lunch buffé fy vad gott de var sen på nån timme drar jag sara och lina på badhuset de var ju typ år och dar sen jag var där! Pusss:-)


10 oktober



nu sitter jag på min sista lektion för dagen - sköönt ! det blir att fara hem och plugga har nämligen två prov i veckan och lite uppgifter som ska vara klara sen hade jag väl bara tänkt tare lugnt ikväll är grymt trött ! ajja n ska jag fortsätta jobba. pusss :-)


9 oktober

en gaaalen kväll igår kom hem circus 2 med fanny! nu har vi vaknat käkat frukost duschat osv! på nån timme dra jag till mormor och käkar söndags middag sen ikväll åker jag antingen till sävast eller så stannar jag i stan de får vi se ajja pussss ! :-)

8 oktober

igår slutade dagen med fredagsmys med sara och julia! vi kollade på idol och myste på, idag har jag och mami varit och kollat på en bil sen har vi också varit en stund på stan, nu har jag precis fixat mig lite och ska väl snart gå och möta fanny för sen går vi till mig och gör lite tacos, fy vad gott ! sen dra vi ut ikväll, ajja nu ska jag dra på mig lite kläder och gå ut puss :-)

7 oktober

Nu ligger nyvaken i soffan hade grymt ont i huvudet igår och imorse så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan, så nu blir det väl att göra nå frukost och ta en låååång dusch! Senare blir det stepin med sara och sedan myskväll:-) nu ska jag ta ett ton huvudvärkstabletter och ligga och dö ett tag till och sen kanske de blir en aning bättre! Puss


6 oktober

Nu sitter jag på min sista lektion för idag sen tar jag och julli bussen till Boden och möter upp lina vi ska käka sola och sedan dra och träna hade vi tänkt oss, nä nu ska ha lite matte, pusss:-)


smoke weed everyday

det blev ett hårt träningspass med sara och fanny på stepin! så lär ju en aning träningsvärk imorgon- skööönt ! har jag precis duschat och nu ligger jag i sängen och ska slå på en film, godnatt :-)

5 oktober

Sitter på skolan nu snart lunch faaaan va hungrig jag är jag dör! Haha efter skolan drar jag och tränar med sara sen drar jag hem och pluggar lite matte tror jag! Nu ska jag fortsätta med lite plugg, ciaoo:-)


4 oktober

dagen började med svenska lektion sen historia prov sen satt jag och julia och väntade i 3 timmar på att vi skulle ha idrott men när vi sitter dära och väntar på våran lärare så får vi reda på att vi inte har nån jävla lektion -.- haha ajja sen har jag varit och tränat med fanny sen var vi också och kollade på saras match, och nu är har jag ganska nyss kommit hem och har hunnit duscha! och imorgon taggar vi skolfoto och sedan matte prov, kul.. haha ja nu måste jag sova, godnatt ! :-)

3 oktober

ganska  nyligen kommit hem från skolan har hunnit käka middag, nu blir det historia plugg nån timme sen dra jag iväg och tränar med sara ! ciao

Jag hatar skolan!

Fuck lajf skolan suger , döööööö!


2 oktober

nu ligger jag halft sten död i sängen efter en grym helg orkar inte skriva så det får bli massa bilder istället!














RSS 2.0