30 november

Har varit i Luleå hela dagen och shoppat med Sara! Nu sitter jag och väntar på bussen mot sävast för att umgås med Fanny:-)


Sunki

Ont överallt och är konstant trött fett less på allt. Ligger i soffan och tittar på tv, haha tänkte fara och träna för flera timmar sen men jag tar mig inte ens upp från soffan får se om jag åker och tränar ikväll istället.


28 november

Nu sitter jag och drycker lite käk med Fanny ! Sen blir det att umgås med Sara :-)


27 november

Har inte haft lust till att blogga, de är fan tråkigt haha,iallafall idag har vi stått på stan och sålt fika för fotbollen, sen har jag hängt med Sara Johan och Rickard, kul jul, nu blir de å slå på nån film och sen sova!


22 november

Sov hela förmiddagen sen kom Fanny till mig , har bara tagit de lugnt kollat på tv och lite sånt! Och nu har vi precis kommit till Max, sen dra jag och tränar, skööönt!


21 november

Dagen började med en skola från 8.15-11.00 sen tog jag bussen till Boden, mötte sara så har vi gått på stan ett tag, och nu sitter vi på Hanssons café!


20 november

Dagen började med att sara ringde och väckte mig, som vanligt... Sen var de bara att dra på sig nå kläder och bege sig mot lite handbolls tittande med Fanny och Alma sen drog vi fotbolls möte sen hem och käkade tacos och nu befinner jag i sävast med en cooling, snart drar vi på en film och gör oss nå popcorn, fet gott!


Paradise

Lördagkväll och jag är hemma, de händer inte ofta! Haha, gjort mig god middag iallafall och har bara tagit de lugnt, de är fan rätt skönt att bara vara själv nån gång. Nu sitter jag och kollar på Jersey shore, sen blir det nog att gå å lägga sig!


19 november

Vaknade rätt tidigt imorse fast de var sent igår, jag och Fanny drog till stan och käkade lunch kring 2 tiden, sen mötte vi upp Amanda och nu sitter vi i bilen på väg till unbyn för att kolla på en häst! Har inte direkt nå planer inför kvällen men vi får väl se vad som händer!


1000000 nollor

Nu ligger jag i sängen och ska väl snart sova, har både Linus och Fanny som sover med mig inatt! Kvällen började hos mig med massa folk sen drog vi ut och träffade massa andra osvosv! Fett jävla trött så, godnatt! :-)


18 november

Skönt med sovmorgon! Så nu sitter jag bussen på väg till Luleå för en lektion och sedan lite shopping ;-) senare kanske man hinner dra på stepin en snabbis också, sen skulle väl den dära Linus komma, de blir att hänga med han och sara ikväll tror jag:)


I never show how broken i am, so i allways Keep a smiling face to make my people happy!


17 november

Kom nyss till skolan och sitter och väntar på att kl blir halv 9 så jag kan börja, åh hoppas verkligen att skoldagen går fort, är grymt jävla trött! Aja sen drar jag till byn och spenderar kvällen dära:-)


Move move shake shake, now drop!

Kom hem för ett tag sen har hunnit duscha och fått i mig nå kvällsfika! Bodypump var ändå rätt kul men rätt jobbigt också! Men jag har ont i hela kroppen och trött så ja, nu ligger jag och kollar på tv sen blir det sova så, godnatt!:)


16 november

Nu ligger jag i sängen hemma hos Lantz, snart drar vi på stepin och kör lite bodypump! Skoldagen gick väääldigt segt idag men sen kom Fanny och hälsade på min lektion så hon fick också räkna lite matte haha;-) sen satte vi oss på bussen mot Boden! Har hunnit förbi en sväng på björknäs också och träffat lite folk. Sen efter ha tränat blire hem och sova!


15 november

Slutade tidigt idag - skööönt! Sen drog jag till Boden och mötte upp Sara och gick en sväng på stan och käkade på opalen, sen kom Fanny och så jag han hänga med henne ett tag också! Nu är jag hemma och ska snart sova, fast kl är typ 7 Haha, men är så svin trött så godnatt!


Så jävla snyggt hår!


Do it like a dude

Dagen började som sagt med skola sen drog jag hem och sov flera timmar, de blev ingen träning de var jag för trött för. Seg dag! Aja ska försöka sova nu, godnatt!


Trååååk


Vad är det första du tänker på när du vaknar? Ja jag vet inte typ att jag inte vill kliva upp?
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? haha jao;-)
Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? Nja de vet jag inte
Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? japp
Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? ja
Har du någonsin pussat någon som varit hög? Sikkert
Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? Inte vad jag kommer på, eller va?;p
Vem är den största idioten du känner? De finns så många
Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? Hej?
Hatar du någon just nu? Näfan
Vem tog senast på din rumpa? Sara Lantz
Har du syskon som är äldre än 21? nej
Hur fick du ditt senaste blåmärke? Jag gick in i nånting tror jag
Saknar du någon just nu? ja
Är du längre än de flesta i din ålder? Njaa
Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? Haha jag hade skratta
Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? Har redan två
Känner du någon som är oskuld? ja
När gapskrattade du senast? I natt..
Brukar du tänka innan du talar? ibland
Skulle du någonsin kunna tatuera dig? Jaa självklart!
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? Jo
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Jo om jag hade velat så hade jag kunnat berätta.
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? Ja, nä eller va? Vadå bry sig om?
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? nej?
Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? haha nej
Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. Sant eller falskt? Beror på vem eller vad
Har du någonsin kysst ett ex efter att ni gjort slut? Ja
Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? kanske
Pratar du ofta? ja
Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? hemma
Vad är det bästa som hände dig idag? Öh, typ har sovit haha;p
Vem har du umgåtts med idag? ;)
Är du en elak person? nej inte de direkt elak.
Om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? Jag vet inte, kanske en utlandsresa
Vad du på just nu? Inget
Tror du att andra människor tycker illa om dig? Säkert nån
Om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? springa?
Är du lycklig? ja de är jag väl
Vem skrek du senast på och varför? mamma
När grät du senast? Lördags
Vem kramade du senast? Sara kanske?
Är du rädd för mörker? Njaa
Vad drack du senast? Saft
Tror du att två ex kan vara vänner? ja
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? Ja
Sover du med dörren öppen eller stängd? Både
Skulle du vilja vara berömd? Varför inte lixom?
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? Jag vet inte typ 7200000000000000kr kanske?
Finns det någon person som du aldrig vill förlora? ja eller jag vet inte?
Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? Två


14 november

Jag och sara kunde inte sova inatt så vi har typ lega och skratta hela natten men jag fick mig kanske 3,5 timmars sömn och sen för att göra allting bättre så har jag typ stängt av alarmet i sömnen haha så jag försov mig, kom iallafall till skolan och allting löste ju sig så, nu har jag precis kommit till Boden och sitter och väntar på bussen hemmåt! Funderar på sova några timmar och sedan dra och träna! Trött och sliten cheeeej.


Say yeah!

Ligger i sängen med sara ska väl snart försöka sova! Skola imorgon, sen hade de varit skönt att dra på stepin och träna men får se vad som händer! Aja godnatt:-)


13 november

Nu ligger jag i soffan och väntar på att sara ska komma och plocka upp mig, vi hade tänkt dra på Max och käka lite frulle, igår kvällen började att jag sara my och Anna var hemma hos sara och började lite smått sen drog vi vidare till Hannes med massa trevligt folk! Sen drog vi mot stan å wäwäwäwä. Senare idag blir de fin middag i byn iallafall, sen får vi se vad som händer,


Underbar

Nu är ligger jag i sängen brevid en trött Fanny som ligger och sover, kvällen slutade med att vi alla drog hem till mig och rökte vattenpipa och lite sånt, haha sen hoppade vi in alla i epan och drog i väg och snurrade och käka på Max och lite sånt, kom hem för nå tag sen och sen så vart de lite spontant natt städning haha! Mitt rum såg ju för jävligt ut haha, nä nu måste jag få mig lite sömn, godnatt!


Stereo hearts

De blev en fika på stan med Fanny sen träffa jag sara, vi drog till björns och käkade lite chips och dipp sen vandrade vi till becka med Kicki, och där är vi nu och sitter hära och smuttar! Pusss


11 november

Nu sitter jag i bilen på väg från luleå, varit på nå möte på skolan, sen har jag och mamma varit och handla sen var vi på elgiganten, så jag fick mig en ny plattång, nu ska jag hem en snabbis och sedan vidare in till stan för att träffa en saknad Fanny! Och ikväll blir det tacos hemma hos Lasse:-)


Never alone always alone

Det blev Max till middag med Lasse, sen drog vi hem och slog på en film som vi båda satt och lipa till haha.. Nu har jag duschat och hade väl tänkt sova, upp tidigt imorgon så vi får väl se hur de går. Godnatt !:-) och pappa om du ser detta före min 10000 sms och din missade samtal av mig så kan du ju slå en pling!


10 oktober

Går kvällen slutade att jag och Fanny drog till Amanda en sväng och träffade henne Vanja och Sofia, sen kom robin och hämtade oss, vi for på godisarenan och köpte oss lite gotta, sen var vi på stan ett tag och sen for vi hem till sävast, nu sitter vi på björknäs och väntar på cortis! Sen får vi se vad dagen har och bjuda på:-)


9 november

Sov i byn inatt så jag drog in mot stan eller ja, Björns och duschade och fixa mig lite sen drog jag till stan och mötte upp Fanny! Shoppade ett par nya jeans och en blus och en kofta och ett par örhängen, sen for vi till sävast där vi käkade palt till middag, mums! Sen kom robin ett tag och nu har han precis skjutsat oss till Björns, såå nu tar vi de bara lugnt och väntar på att sara ska höra av sig!


8 november

vaknade för ett tag sen har hunnit käka frukost, sen på nå tag hade jag tänkte ta bussen in till stan och träna, sen halv 4 tar jag bussen ut mot häggan! nu måste jag få på mig nå kläder och fixa lite, puss!


7 november

Dagen gick som planerat, förutom att jag vaknade halv 3... Aja jag drog in till stan, tränat och varit med sara! Sen kom mamma och hämtade mig sen for vi på Ica och köpte kycklingsallad, nu ligger jag i soffan och kollar på tv, jag hade väl tänkt hoppa i duschen snart också!


Good girl gone bad

Jag och mamma drog till arenan och hyrde film och köpte oss lite godis, så kvällen har helt enkelt bestått av film mys! Nu är klockan ganska mycket men ska inte på skolan imorgon så de känns inte så viktigt att gå lägga sig än, imorgon när jag vaknar ska jag på ett efterlängtat stepin pass, sen blir de att umgås med min saknade sara! Godnatt :-)


6 november

igår vart de gruvberget med massa folk, jag och lassi tog oss hem sen inatt nån gång, så nu idag vaknade vi kring halv 2, seg dag! har jag nyss käkat middag och nu blir det att mysa ner sig i soffan brevid mormor och glo på nå tv, tog inte så mycket kort igår men nån bild blev de!






sliten

nu ligger jag i soffan med lassi, har nyss pressat max mat, fy vad gott, är grymt sliten, det har blivit utgång nu varje kväll dom senaste dagarna + att jag är sjuk, har inte sovit ett piss, så jag vet inte hur det blir ikväll, det lutar mot att dra ut ikväll igen, haha men vi ser ju vad vi orkar, aja lite random bilder lägger jag väl ut, puss !










3 november

nyss vaknat, sara ligger fortfarande och sover, igår drog vi till heden sen for vi till elund och sen senare på kvällen drog vi till björns skolan och satt och snacka dära med kicki och becka! sen drog vi hem, idag hade vi kanske tänkt träna, sen kommer fanny hit lite sen senare! och ikväll blir det lite party om de går som planerat ! nä nu ska jag nog gå och kolla om sara har vaknat så vi kan käka nå frulle. puss


2 november

haha nu ligger jag hemma hos sara helt själv, hon kommer väl hit snart, hoppas jag! lite fix sen hade vi väl tänkt dra ut! annars har de väl inte hänt så mycket idag, sov rätt länge så vi har inte hunnit med så mycket. ajja nu blir det att dra på nå mjuuusik och fixa sig lite dårå. pusss 


1 november

sov hos sara inatt, vaknade ganska tidigt drog till stepin för lite zumba! haha de var skit kul:-) sen drog vi på stan ett tag sen hem till sara, vi har bara legat och dega, nu har jag grymt ont i huvudet ska trycka nå panodil och få i mig nå käk sen hade de fan varit skönt och sova ett tag sen ikväll drar vi ut på missions ! puss


RSS 2.0